Szeretettel köszöntöm a weboldalamon!


Tóthné Kőrösi Zsófia vagyok, hímző, csipkekészítő és designer.

Az édesanyám és nagymamám által közvetített családi hagyományok révén már gyermekkoromtól fogva az ízléses és kifinomult kézimunkák világában élek.

Nagymamámtól és édesanyámtól tanultam a kézimunkák alaptechnikáit, majd Hövejen Farkas Katalintól és Véghné Lőrincz Ágnestől a höveji csipke nagy mestereitől az ezen technika minden fortélyát. 

Tóthné Kőrosi Zsófia Sophielace

Családi hagyomány


Termékeim mögött hosszú évszázados családi hagyomány áll.

Nagymamám, Tárnoky Anna a Budapesti V. kerületi Nőipari Iskolában sajátította el Magyarország minden hímzéstípusát és a haute couture alapjait.

Munkái kiemelkedő minőségűek voltak, példaként szolgáltak az alsóbb évfolyamoknak.

Az általa tervezett ruhák díszítésekor szeretettel és jó ízléssel alkalmazta a magyar hímzések elemeit.

Otthoni kis műhelyében a lehetőségekhez képest a haute couture alapjait tette le, munkái pontosságot, precizitást tükröztek.

Tárnoky Anna Sophielace

Amit képviselek


Az én ruháimban ötvöződik a hagyomány és a modernség, a hímzések finom eleganciája és a haute couture magas szintű precizitása.

Minden ruha egyedi tervezésű és kivitelezésű, amelyek kifinomult stílusukkal, exkluzív anyagaikkal és aprólékos részleteikkel garantáltan kiemelkedő és egyedülálló megjelenést biztosítanak.

Ha az én ruháimat választja, biztos lehet benne, hogy egy különleges alkotást fog viselni, amelyen keresztül kifejezheti a saját egyediségét és stílusát. 

Tóthné Kőrosi Zsófia Sophielace

Remélem, hogy a weboldalamon való böngészés során Ön is megtalálja az ízlésének leginkább tetsző höveji csipkével és aranyfonalas hímzéssel készült darabokat.

Ha kérdése van, vagy szeretnél egyedi megrendelést feladni, keress bátran!